ILIJA DEVIĆ KREĆE U ŠTRAJK GLADJU I NEĆE PRIMATI LEKARSKU POMOĆ! NAMA NIJE CILJ DA VRŠIMO PRITISAK NA PRAVOSUDJE,NEGO DA POKAŽEMO JAVNOSTI KAKO SE VRŠI POLITIČKI PRITISAK NA PRAVOSUDJE I KAKO SE ILIJA DEVIĆ DISCIPLINUJE OD STRANE VRHA VLASTI.

Jutros u 10h po nalogu Višeg suda iz Beograda odeljenje policije Grada Beograda privelo je Iliju Devića zbog nedolaska na ročište 31.05.2019.godine,a koje je opravdao lekarskim nalazom.Taj krivični postupak je politički montiran koji je zasnovan na veštačenju veštaka sa sumnjivom fakultetskom diplomom sa Kosova Mirjane Labović,proziv koje je Agencija za borbu protiv korupcije podnela krivičnu prijavu i u više navrata slala urgencije sa pitanjima šta su preduzeli prilikom ispitivanja lažne diplome,odgovora Prvog osnovnog tužilaštva nema.

Njegovo zdravstveno stanje tokom ovih dvanaest godina političkog progona i otimanja kapitala je dosta narušeno.

Posebno mu je pozlilo kada je 28.Maja primio presudu Privrednog apelacionog suda koji je donela sudija Ljiljana Milovanović pod političkim pritiskom.

Iza političkih odluka suda i političkog progona stoji stara državna bezbednost,narko i duvanska mafija i vojvodjansko-kragujevački pravosudna mafija!

Dana 05.06.2019.godine na dan zakazane konferencije za medije,Viši sud u Beogradu je raspisao poternicu i odredio pritvor po političkom nalogu.

Cilj je da se Ilija Dević skloni od javnosti da se odbiju više milionski tužbeni zahtevi i da se preduzeće ATP“Vojvodina“ 18.06.2019.godine odvedeu bankrot kako bi se otela dobro osmišljena investicija ATP“Vojvodina“.

Na you tube imate konferenciju za medije koja je održana 06.05.2019.godine u Medija centru.


S poštovanjem,

Andjelka Dević

Izgled preduzeća ATP "Vojvodina" 

pre privatizacije

  

Izgled preduzeća ATP "Vojvodina" 

posle privatizacije





 



Joomla templates by Joomlashine